Συνεργασίες και Πιστοποιήσεις

You are here:

2010

H SoftNet πιστοποιείται ως GOLD PARTNER από την κορυφαία εταιρία παραγωγής λογισμικού EPSILON NET. Έπειτα από αξιολόγηση, που βασίστηκε στο επίπεδο των επιχειρηματικών γνώσεων και τη συνολική θέση στην αγορά, η SoftNet επιλέχθηκε ως GOLD PARTNER της EPSILON NET. Επιπρόσθετα αξιολογήθηκε η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών του πελάτη, με στόχο τα μέγιστα οφέλη για κάθε επιχείρηση που ενσωματώνει τις ολοκληρωμένες λύσεις της.

2017

H SoftNet πιστοποιείται ως GRANDSTREAM CERTIFIED PROFESSIONAL από την GRANDSTREAM για την υλοποίηση και υποστήριξη IP τηλεφωνικών λύσεων. Τα προϊόντα της GRANDSTREAM απευθύνονται σε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και καταναλωτές, για να ικανοποιούν τις ανάγκες τους εύκολα και οικονομικά.

2019

Η SoftNet συνεργάζεται με την GCC COMPUTERS, τον κύριο διανομέα των προϊόντων της FORTINET στην Ελλάδα ,που είναι η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στον τομέα της δικτυακής ασφάλειας και πλέον η SoftNet παρέχει υπερσύγχρονες λύσεις ασφάλειας για οποιοδήποτε εταιρικό δίκτυο αλλά και τα ευαίσθητα δεδομένα κάθε επιχείρησης.