Εξοπλισμός Πληροφορικής

You are here:
Η SoftNet εκτός των επιχειρησιακών εφαρμογών παρέχει και υποστηρίζει πλήρως τον εξοπλισμό πληροφορικής και τεχνολογίας σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Μέσω της μακρόχρονης εμπειρίας της και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας της προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και μηχανογράφησης, πράγμα που οδηγεί σε σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της.
Η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης εξαρτάται άμεσα από τις υποδομές της. Η SoftNet, με την εμπειρία από εκατοντάδες εγκαταστάσεις στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα της ελληνικής αγοράς, προσφέρει λύσεις εξοπλισμού πληροφορικής σε συνεργασία και συνεννόηση με τους πελάτες της, ώστε να αποτυπωθούν σωστά οι επιχειρησιακές ανάγκες και οι απαιτήσεις της εκάστοτε εταιρίας καθώς επίσης προβλέπεται και η μελλοντική επέκταση των υποδομών τους. Οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού από την διεθνή αγορά, DELL, HP, SYNOLOGY, FORTINET, Grandstream, Webroot, Cipherlab κλπ., προσφέρουν πλήρη τεχνική υποστήριξη, ιδανική σχέση κόστους προς απόδοση, και εξασφαλίζουν την επένδυση των εταιρικών πελάτων σε εξοπλισμό πληροφορικής και σε επιχειρησιακό λογισμικό.
Η SoftNet είναι σε θέση να συμβουλεύσει και να προμηθεύσει ολοκληρωμένες λύσεις, servers και τερματικών συσκευών, εκτυπωτικών μηχανών, δικτυακών και προϊόντων δομημένης καλωδίωσης, λύσεις antivirus και Next Generation Firewalls για την ασφάλεια δεδομένων, φορολογικών ταμειακών συστημάτων, τηλεφωνικών κέντρων IP, ολοκληρωμένα συστήματα backup δεδομένων, συστήματα barcode, αδιάλειπτη παροχή ρεύματος – UPS, καθώς και εφαρμογές γραφείου και αναλώσιμα και για όλους τους επαγγελματίες.
Οι τομείς του εξοπλισμού πληροφορικής που πραγματεύεται η SoftNet οδηγούν στην αδιάλειπτη λειτουργία των επιχειρήσεων, μέσω της οποίας αυξάνεται η παραγωγικότητα των εργαζομένων, μειώνεται το λειτουργικό κόστος, αυξάνεται η ανταγωνιστικότητα της εταιρίας, επιτυγχάνεται μέγιστη αξιοποίηση των πόρων πληροφορικής και αυξάνεται η αποτελεσματικότητα των εταιρικών διαδικασιών.
Επιλέξτε τον τομέα εξοπλισμού πληροφορικής που σας ενδιαφέρει.

Φορολογικά Ταμειακά Συστήματα

Ταμειακά Συστήματα

Server & Υπολογιστές

Server & Υπολογιστές

Δικτυακά Προϊοντα

Δικτυακά Προϊοντα

Εκτυπωτικά & Αναλώσιμα

Εκτυπωτικά & Αναλώσιμα

Ασφάλεια Δεδομένων

Ασφάλεια Δεδομένων

Συστήματα Backup

Συστήματα Backup

Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP

Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP

Περιφερειακά

Περιφερειακά