Διαχείριση Αποθήκης

You are here:

To PYLON WMA (Warehouse Management Applications) είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή για την διαχείριση αποθηκών και αποθεμάτων με την χρήση φορητών συσκευών με barcode scanner και άμεση ενημέρωση της βασικής πλατφόρμας PYLON. Το λογισμικό είναι κατάλληλο για μικρές και μεσαίες αποθήκες, προσαρμόζεται στις ανάγκες της αποθήκης, βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες των αποθηκάριων και μειώνει το συνολικό κόστος των αποθηκών.

Με το PYLON WMA η επιχείρηση έχει την πλήρη παρακολούθηση των φυσικών αποθηκών με πραγματοποίηση Φυσικής Απογραφής πολλαπλών σεναρίων, καταγραφή θέσεων αποθήκευσης και μετακίνησης των ειδών με αυτόματη δημιουργία παραστατικών, έλεγχος και διαχείριση Παραλαβών – Αποστολών (picking / packing) με καταγραφή και παρακολούθηση των όποιων διαφορών είτε σε online είτε offline mode επικοινωνία με την πλατφόρμα PYLON. Είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν λύση στις αυξημένες ανάγκες των αποθηκών τους, να βελτιώσουν την απόδοση των πόρων τους και χαρακτηρίζεται από πλήρη παραμετρικότητα και ευελιξία. Με την σύγχρονη αρχιτεκτονική του, το PYLON WMA, προσφέρει ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον εργασίας για κάθε διαδικασία της αποθήκης.

Το υποσύστημα του PYLON WMA περιλαμβάνει:
  • Πλήρως ευέλικτη mobile εφαρμογή με συμβατότητα σε android & iOS και παρέχει δυνατότητες διαχείρισης αποθήκης.
  • Εκτέλεση φυσικής απογραφής ειδών αποθήκης με χρήση φορητών συσκευών και scanner και αποστολή των καταγραφών στην κεντρική βάση PYLON με στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας απογραφής και των σχετικών κινήσεων, μειώνοντας τα χειριστικά λάθη και το χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας.
  • Καταμέτρηση των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή και την επιβεβαίωση της ποσότητας σύμφωνα με τα σχετικά παραστατικά. Η συγκεκριμένη λειτουργικότητα ολοκληρώνει την διαχείριση picking – packing που εκτελείται μέσω της εφαρμογής PYLON και διευκολύνει το βήμα καταμέτρησης, το οποίο εκτελείται με χρήση φορητής συσκευής, και πιστοποίησης ότι η ποσότητα που παραλαμβάνεται συμφωνεί με την ποσότητα που αναγράφεται στο συνοδευτικό παραστατικό.
  • Παρακολούθηση διακίνησης ειδών σε αποθήκη με διαχείριση θέσεων αποθήκευσης. Η συγκεκριμένη λειτουργία ολοκληρώνει την λειτουργικότητα διαχείρισης θέσεων αποθήκευσης (διάδρομος, θέση, ράφι) διευκολύνοντας την παρακολούθηση των κινήσεων εξαγωγής και τοποθέτησης αποθεμάτων από και προς τα κατάλληλα σημεία με χρήση φορητών συσκευών, μειώνοντας τους χρόνους των αποθηκάριων.
  • PYLON Commercial
  • PYLON ERP
  • PYLON Retail
  • PYLON Hospitality
  • PYLON Restaurant
Διατίθεται σε:

Ζητήστε μας μια δωρεάν παρουσίαση!

Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσουμε μια συνάντηση.