Υπηρεσία Ψηφιοποίησης Παραστατικών

You are here:

Η νέα υπηρεσία της Epsilon Net, Digital Accounting, βασίζεται σε τεχνολογία ψηφιοποίησης εγγράφων, αυτοματοποιεί την διαδικασία καταχώρησης παραστατικών και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του λογιστή για την οργάνωση του λογιστικού του γραφείου. Είναι διαθέσιμο τόσο σε απλογραφικά όσο και σε διπλογραφικά βιβλία , χωρίς επιπλέον χρεώσεις με βάση τον όγκο των παραστατικών, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος παραμετροποίησης / εγκατάστασης ,χωρίς χρήση και χωρίς απασχόληση της γραμμή του Internet σας, χωρίς ανάγκη «εκμάθησης» για αξιόπιστη λειτουργία, χωρίς υποχρέωση αλλαγής και αναβάθμισης προγράμματος.

Πλεονεκτήματα Digital Accounting:
Η υπηρεσία ψηφιοποίησης παραστατικών Digital Accounting προσφέρεται χωρίς έξτρα χρεώσεις βάσει όγκου παραστατικών. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται εκκίνηση των εργασιών αδιάκοπα, και χωρίς την αριθμομέτρηση και χρέωση των παραστατικών.
Απλή διαδικασία σάρωσης (σκανάρισμα) και αυτοματοποιημένη λειτουργία μεταφοράς (από το σκανάρισμα απευθείας στην εφαρμογή), χωρίς «ενδιάμεσα στάδια», εγκατάσταση ή επιπλέον παραμετροποίηση.
Η On Premise λειτουργία μειώνει τον χρόνο της διαδικασίας από την σάρωση στην εμφάνιση του παραστατικού στην οθόνη του χρήστη. Δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε να εξαρτάται η προβολή των αρχείων από την ταχύτητα του εκάστοτε δικτύου. Επεξεργασία και εμφάνιση των παραστατικών στο μάξιμουμ χωρίς την εμπλοκή τρίτων.
Μπορείτε να συνδυάσετε την αγορά του Digital Accounting με τον σαρωτή Kodak Alaris S2060W με εγγύηση 3 ετών σε περίπτωση αντικατάστασης on site. Η σειρά των σαρωτών Kodak Alaris έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Scanner line of the year” από το Buyers Laboratory, κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης, για τις υψηλές επιδόσεις τους, την εξαιρετική αξιοπιστία τους, καθώς και το μοναδικής λειτουργικότητας λογισμικό.
Πραγματοποιείται αυτόματη εισαγωγή δεδομένων στις εφαρμογές της Epsilon Net, Hyper & Extra Λογιστική. Εξοικονόμηση χρόνου χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια από τον χρήστη με την ενημέρωση των παραστατικών άμεσα στην λογιστική εφαρμογή που χρησιμοποιεί.
Έπειτα από την σάρωση και την εισαγωγή των παραστατικών στις λογιστικές εφαρμογές της Epsilon Net, πραγματοποιείται αρχειοθέτηση χωρίς επιπλέον διαδικασίες από τον χρήστη. Η οργάνωση των παραστατικών είναι πλέον αυτόματη διαδικασία στις λειτουργίες ενός τεχνολογικά αναβαθμισμένου λογιστικού γραφείου.
Η διαδικασία ελέγχου και αναζήτησης των παραχθέντων παραστατικών/εγγράφων πραγματοποιείται με ευκολία, ώστε να προχωρά ο χρήστης άμεσα σε αλλαγές ή τροποποιήσεις.
Το Digital Accounting λειτουργεί με σκάνερ, κινητό ή τάμπλετ και είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς . Δεν απαιτείται η αγορά ειδικής συσκευής για να λειτουργήσει η εφαρμογή. Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία στην συσκευή του χρήστη.
Η εφαρμογή λειτουργεί άριστα και δεν επιβαρύνει ούτε επιβαρύνεται από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί η συσκευή σας. Οι εφαρμογές που “τρέχουν” στην συσκευή σας συνεχίζουν την λειτουργία τους χωρίς διακοπές, καθώς το Digital Accounting εφαρμόζει την ψηφιοποίηση των παραστατικών.

Ζητήστε μας μια δωρεάν παρουσίαση!

Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να κανονίσουμε μια συνάντηση.