Υποστήριξη Πελατών

You are here:

Η SoftNet έχει θέσει ως βασικό της στόχο την συνεργασία εμπιστοσύνης με εταιρικούς πελάτες και αυτό που την διακρίνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η υποστήριξη μετά την πώληση. Με την ολοκλήρωση των έργων και την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της επιχείρησης, η SoftNet παρέχει στους πελάτες της διαρκείς υπηρεσίες υποστήριξης που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρικής εγκατάστασης.

Τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη της SoftNet βρίσκονται πάντα στην διάθεση του πελάτη, δρομολογούν οποιοδήποτε αίτημα, λογισμικού και εξοπλισμού, προς άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση είτε για επίλυση προβλημάτων είτε για βελτιστοποίηση διαδικασιών που εγγυόνται την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης και την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της SoftNet περιλαμβάνουν:

Τηλεφωνική υποστήριξη

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα για θέματα που αφορούν λειτουργία χρήσης των συστημάτων και ζητήματα που απαιτούν άμεση επίλυση ώστε να εξυπηρετηθείτε γρήγορά και αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2221112105.

Υποστήριξη στον χώρο του πελάτη

Για ζητήματα που χρήζουν άμεσης και απαραίτητης επίλυσης στον χώρο της επιχείρησης σας μπορείτε να επιλέξτε κάποιο από τα πακέτα on-site υποστήριξης και περιλαμβάνουν νέες προσθετικές εγκαταστάσεις συστημάτων, παραμετροποίηση και βελτιστοποίηση λειτουργικών διαδικασιών και εκπαίδευση εργαζομένων.

Υποστήριξη μέσω email

Το τεχνικό τμήμα βρίσκεται στη διάθεσή σας και μέσω email για πολυάριθμα και πολυπλοκότερα θέματα που προέκυψαν σε κάποιο από τα συστήματα σας. Περιγράψτε μας αναλυτικά τα ζητήματα και τις ανάγκες σας και οι τεχνικοί μας θα σας παρέχουν το συντομότερο δυνατό τις ανάλογες απαντήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο pylon@soft-net.gr.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Για πολύπλοκα ζητήματα που δεν μπορούν να διευθετηθούν μόνο τηλεφωνικώς και απαιτείται άμεση ανταπόκριση, δίνεται η δυνατότητα ώστε οι τεχνικοί μας να συνδεθούν απευθείας στο σύστημα σας για επίλυση προβλημάτων, πρόσθετη παραμετροποίηση και απομακρυσμένη εκπαίδευση.

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης AnyDesk

Android AnyDesk