Λογισμικό Επιχειρήσεων

You are here:

Το PYLON είναι η ενοποιημένη πλατφόρμα επιχειρηματικού λογισμικού της EPSILON NET που καλύπτει τις ακόλουθες κατηγορίες.

Εμπορικές εφαρμογές

PYLON COMMERCIAL

Λογιστικές εφαρμογές

PYLON ACCOUNTING

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ

Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο

Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων

Φορητή Τιμολόγηση / Παραγγελιοληψία

Εντατική Λιανική

Διαχείριση Αποθήκης

Διαχείριση Παραγωγής

Διαχείριση Ξενοδοχείων

PYLON HOSPITALITY

Διαχείριση Χώρων Εστίασης

PYLON RESTAURANT

Μισθοδοσία - HRM

B2B Site

PYLON COMMERCIAL - WEB B2B

Μικρή Λιανική

Διαχείριση Γεωργικών Φαρμάκων

PYLON COMMERCIAL - Γεωργικά Φάρμακα

Διαχείριση Πετρελαιοειδών

PYLON COMMERCIAL - Διαχείριση Πετρελαιοειδών

Εμπορία Ανταλλακτικών Οχημάτων

PYLON AUTO & MOTO CUBE

Επισκευή Οχημάτων

PYLON AUTO SERVICE

Το PYLON προσφέρει με πλήρη παραμετρικότητα πληροφορίες, αναφορές, δυναμικά Dashboards, αναλύσεις Business Intelligence για οποιονδήποτε τομέα και δραστηριότητα κάθε επιχείρησης μέσα από μια ενιαία βάση δεδομένων που βελτιστοποιούν τις εταιρικές διαδικασίες και οργανώνουν κάθε τμήμα της. Η τεχνολογική υπεροχή του PYLON είναι εμφανής από τη πρώτη στιγμή της εγκατάστασης. Είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε Microsoft .net Framework 4.5 για μέγιστη ταχύτητα, σταθερότητα και ασφάλεια των επιχειρησιακών δεδομένων που λειτουργεί άψογα σε 4 διαφορετικούς τύπους βάσεων δεδομένων, Firebird για απόλυτη φορητότητα και ευκολία, Microsoft SQL Server για ασφάλεια και υψηλή ταχύτητα, Oracle Database για απεριόριστες δυνατότητες και η λύση Cloud για απόλυτη ελευθερία και μειωμένα κόστη συντήρησης.
Η διαφορετικότητα του PYLON ξεκινά από το απλό, φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενοποίηση όλων των διαδικασιών και υποσυστημάτων σε μια ενιαία πλατφόρμα, ώστε για οποιοδήποτε χρήστη η εμπειρία χρήσης να είναι η ίδια. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα της αρχιτεκτονικής σχεδίασης του PYLON είναι η απουσία γεφυρών και χρονοβόρων διαδικασιών ενημέρωσης από το ένα υποσύστημα στο άλλο. Το PYLON προσαρμόζεται στην επιχείρηση σας και όχι η επιχείρηση σας στο PYLON. Έτσι καθώς η επιχείρηση σας μεγαλώνει, το PYLON σας παρέχει όλες τις δυνατότητες και την στήριξη που χρειάζεστε για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.
Το PYLON σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους παρακάτω άξονες καινοτομίας.

Fast-Start

προ-παραμετροποιημένη βάση δεδομένων με σειρές, τύπους παραστατικών, γέφυρες, φόρμες εκτύπωσης, κ.α. για άμεση χρήση.

Stateless Application Server

Ακόμα και αν το εταιρικό δίκτυό σας σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά, η αποθήκευση των δεδομένων σας είναι εφικτή και όταν βρεθεί και πάλι online γίνεται συγχρονισμός. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα σενάρια επικοινωνίας μεταξύ server-client.

Rich User Interface

Απλό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας χωρίς περιττές επιλογές και μετακινήσεις. Έχει σχεδιαστεί ώστε να κατευθύνεται μόνος του ο χρήστης σύμφωνα με την εξοικείωσή του με το λειτουργικό σύστημα Windows ή τις εφαρμογές της σουίτας Microsoft Office το οποίο μειώνει την εκπαίδευση των υπαλλήλων σας και έτσι μειώνεται και το κόστος μετάβασής τους από το προηγούμενο σύστημα.

Asynchronous Reporting

Μειώνει θεαματικά τις αναμονές και αυξάνει την παραγωγικότητα των υπαλλήλων της επιχείρησης. Μπορείτε να δουλεύετε, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα στο παρασκήνιο υπολογίζει και ετοιμάζει αυτό που έχει απαιτηθεί.

PYLON Scheduler

Η υλοποίηση διάφορων διαδικασιών είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν χωρίς την φυσική σας παρουσία.

Dashboard

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να βλέπει άμεσα και συγκεντρωμένα τα δεδομένα που επιλέγει ο ίδιος στην αρχική του οθόνη και αυτά ενημερώνονται δυναμικά.

Roaming UI

Ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει σύνδεση από οποιοδήποτε σταθμό εργασίας και να έχει πρόσβαση στο δικό του εξατομικευμένο περιβάλλον.

E.R.G. (Easy Report Generator)

Πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα εκτυπώσεις χωρίς ιδιαίτερη τεχνική γνώση. Μπορείτε να τις δείτε σε browser οθόνη, να εξαχθούν σε όλα τα Office formats, να επισυναφθούν σε email και να ενσωματωθούν στο προσωπικό σας dashboard!

Easy Menu

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να δουλέψει ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς τύπους μενού (Ribbon, Nav-Tree, Bar Menu) αλλά έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει Custom Menus και Shortcuts.

Soundex

Ο πιο σύγχρονος τρόπος αναζήτησης. Δίνεται η δυνατότητα ανεύρεσης ομόηχων λέξεων ανεξαρτήτως γλώσσας και ορθογραφίας

Flex-DB

Υποστηρίζονται διαφορετικές βάσεις δεδομένων (Firebird, Microsoft SQL και Oracle) και δίνεται η δυνατότητα για εύκολη μετάβαση.

Mobility

Λειτουργία του PYLON και σε mobile περιβάλλον (android, ios, windows mobile) που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων, την ποιότητά των υπηρεσιών και την παραγωγικότητα των εργαζομένων της επιχείρησης.

Multilingual

Πολλαπλές γλώσσες για το περιβάλλον εργασίας.

MultiCompany

Δυνατότητα υποστήριξης πολυεταιρικής οργάνωσης σε ενιαία Βάση Δεδομένων

Extreme U.I.C. (User Interface Customization)

Πλήρης παραμετροποίηση οθονών, φορμών και πεδίων. Κάθε χρήστης έχει την ελευθερία να σχεδιάσει τις δικές του οθόνες, να προσθέσει ή να αφαιρέσει πεδία κτλ.