Διαχείριση Γεωργικών Φαρμάκων

You are here:

Η SoftNet σας παρουσιάζει το υποσύστημα της πλατφόρμας PYLON, Διαχείριση Γεωργικών Φαρμάκων που προσφέρει σε γεωπόνους και εμπόρους γεωργικών φαρμάκων μια ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη διαχείριση φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Η εφαρμογή PYLON  είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του νόμου 4036/2012 σχετικά με την ηλεκτρονική καταγραφή της λιανικής πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Είναι πλήρως συνδεδεμένη με Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τον άμεσο συγχρονισμό των πληροφοριών και όλες οι ενέργειές εκτελούνται μέσα από το κύκλωμα της εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει στον επαγγελματία γεωπόνο ταχύτητα στην καταχώριση των παραστατικών του και εκμηδενισμό των λαθών στις καταχωρίσεις που θα μπορούσε να οδηγήσει την επιχείρηση σε επιβολή προστίμων.

Οι λειτουργικότητες που έχει η εφαρμογή είναι:

Αυτόματος διαχωρισμός των ειδών (γεωργικών φαρμάκων) ανά παραστατικό για άμεση εύρεση των επιθυμητών δεδομένων.

Άμεση δημιουργία παραστατικών και αυτόματη αποστολή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Πλήρης παρακολούθηση & διαχείριση χωραφιών και καλλιεργειών με συγκεντρωτικά στοιχεία φυτοφάρμακων ανά καλλιέργεια και χωράφι.

Εύκολη ενημέρωση του καταλόγου ΦΠΠ στην οθόνη σου. Up to date κατάλογος για όλες τις εισαγωγές νέων προϊόντων ή κατάργηση παλαιών.

Συγχρονισμός πληροφοριών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με στοιχεία που αφορούν Περιφέρειες, Δήμους, Καλλιέργειες, Γεωργικά προϊόντα.

Διατίθεται σε:

Ζητήστε μας μια δωρεάν παρουσίαση!

Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσουμε μια συνάντηση.