Εφαρμογές Λογιστικών Γραφείων

You are here:

Κύριος στόχος της SoftNet ως GOLD PARTNER της Epsilon Net είναι η απόλυτη συνεργασία με τους λογιστές και τα λογιστικά γραφεία. Τα προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net για τον λογιστικό κλάδο αποτελούν την Νο1 επιλογή και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου μέρους των λογιστικών γραφείων στην ελληνική αγορά. Σχεδιασμένα με πλήρη ευελιξία καλύπτουν τις εξελισσόμενες απαιτήσεις λειτουργίας του επαγγελματία λογιστή. Προσφέρουν ένα εξαιρετικά απλό και φιλικό περιβάλλον εργασίας, με πλούσια λειτουργικότητα που δίνει την δυνατότητα για γρήγορες καταχωρήσεις και διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες του σύγχρονου λογιστικού γραφείου.
Με τις εφαρμογές και τις online υπηρεσίες της Epsilon Net ο λογιστής αναβαθμίζει την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες, απλοποιεί τις εσωτερικές του εργασίες, οδηγείται σε αύξηση της παραγωγικότητας του και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται χρόνος και χρήματα για το λογιστικό γραφείο. Οι εξειδικευμένες λειτουργίες των εφαρμογών αποτελούν πανίσχυρα εργαλεία αναφορών στα χέρια του λογιστή που βοηθάνε στην σωστή λήψη και συμβουλή αποφάσεων για κάθε πελάτη – επιχείρηση.
Με τους λογιστές και τα οργανωμένα λογιστικά γραφεία η SoftNet, ως υλοποιητής και Gold Partner της Epsilon Net, έχει ως στόχο την ανάπτυξη ανταποδοτικών συνεργασιών. Το περιεχόμενο της συνεργασίας περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη των αναγκών του λογιστικού γραφείου και η από κοινού συμβουλευτική πρόταση μηχανογραφικών λύσεων στους πελάτες του, που θα οργανώσει και θα αυτοματοποιήσει διαδικασίες και για τα δύο μέρη. Η συνεργασία με την SoftNet εξασφαλίζει ουσιαστικά προνόμια για το λογιστικό γραφείο.

Βρείτε την λύση που σας ταιριάζει ανάμεσα στις ολοκληρωμένες σειρές προγραμμάτων της Epsilon Net

Λογιστικά Γραφεία

Μεγάλα Λογιστικά Γραφεία

Epsilon Cloud

Ψηφιοποίηση Παραστατικών

Digital Accounting