Τηλεφωνικά Κέντρα VoIP

You are here:

Οι νέες τεχνολογίες στον χώρο των επικοινωνιών, και συγκεκριμένα η IP τηλεφωνία, πλέον προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες και ευελιξία για κάθε επιχείρηση. Ένας ακόμα κλάδος δραστηριότητας της SoftNet είναι τα τηλεφωνικά κέντρα VoIP που καλύπτουν οποιαδήποτε εταιρική απαίτηση επικοινωνίας.

Τα τηλεφωνικά κέντρα VoIP έχουν γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι οι υπηρεσίες VoIP είναι πολύ φθηνότερες από τις παραδοσιακές φωνητικές κλήσεις.  Οι κλήσεις VoIP μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ολόκληρο το διαδίκτυο  και επειδή χρησιμοποιείται η σύνδεση μέσω του διαδικτύου τόσο για τα δεδομένα όσο και για τις τηλεφωνικές κλήσεις το κέρδος είναι τεράστιο για την επιχείρηση και ειδικότερα για τις υπεραστικές κλήσεις. Ένα ακόμη πλεονέκτημα τους είναι ότι επειδή τα VoIP κέντρα λειτουργούν βάση λογισμικού, είναι πολύ ευκολότερο να συνδεθούν με άλλα λογισμικά της επιχείρησης και να αναπτύξουν και να βελτιώσουν χαρακτηριστικά του.

Η SoftNet συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρία στον χώρο της IP τηλεφωνίας Grandstream και προσφέρει τις ολοκληρωμένες της λύσεις στον κλάδο της ενοποιημένης επικοινωνίας. Όλα τα προϊόντα της Grandstream χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας, πολυάριθμα χαρακτηριστικά, πλήρη συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα και ευρεία διαλειτουργικότητα με τους περισσότερους παρόχους. Η Grandstream είναι ένα brand διεθνώς αναγνωρισμένοαπό την IP βιομηχανία για την καινοτομία, τις προσιτές τιμές αλλά και την ανώτερη αξία των προϊόντων της. Ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των τηλεφωνικών κέντρων VoIP που προσφέρει η SoftNet είναι η σύνδεση τους με την πλατφόρμα εμπορολογιστικού λογισμικού PYLON.

Οι πιστοποιημένοι, στις λύσεις της Grandstream, σύμβουλοι της SoftNet μελετάνε τον χώρο εγκατάστασης, τις απαιτήσεις της επιχείρησης και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνικού κέντρου VoIP καθώς και ειδικές λύσεις και αυτοματισμούς.

Ζητήστε μας μια δωρεάν μελέτη & προσφορά!

Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.