Εκτυπωτικά και Αναλώσιμα

You are here:

Η προμήθεια αναλώσιμων και εκτυπωτικών μηχανημάτων είναι ένας ακόμη κλάδος ενασχόλησης της SoftNet που συμπληρώνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη των εταιρικών πελατών. Οι συνεργασίες που έχει συμπράξει με όλους τους μεγάλους οίκους εκτυπωτικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, HP, Lexmark, Xerox, Kyocera, Epson κ.α., προσφέρει στις επιχειρήσεις απρόσκοπτη εκτύπωση και οικονομία.

Η SoftNet υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα εκτυπωτικών προϊόντων και αναλωσίμων που απευθύνονται τόσο στον οικιακό χρήστη όσο και στον επαγγελματία. Μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε εκτυπωτές (inkjet, laser), σε σαρωτές, σε πολυμηχανήματα, ανταλλακτικά, αναλώσιμα (αυθεντικά και συμβατά) και μεγάλες εκτυπωτικές λύσεις. Στην γκάμα των προϊόντων προστίθενται ακόμα, μελανοταινίες, ετικετογράφοι, χαρτί, χαρτοταινιές, θερμικά ρολλά και θερμικές ετικέτες.

Εκτός από την προμήθεια των εκτυπωτικών μηχανημάτων η SoftNet παρέχει μία ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει την εκτυπωτική μελέτη της κάθε εταιρίας και την συμβουλή του κατάλληλου προϊόντος, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης ή οργανισμού και χρέωση ανά παραγόμενη σελίδα που οδηγεί σε βελτιστοποίηση διαδικασιών και μείωση λειτουργικών εξόδων.

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα & τιμή!

Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.