H Soft-Net

Eπιχειρηματικο λογισμικό, πληροφορική

H SoftNet είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται από το 2005 στους τομείς του επιχειρηματικού λογισμικού, της πληροφορικής, των ταμειακών συστημάτων και της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης σε επιχειρήσεις. Με έδρα την Χαλκίδα, η SoftNet υποστηρίζει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης τόσο στο λογισμικό (software) όσο και στο υλικό (hardware) αλλά και στο διαδίκτυο (web) και εξυπηρετεί άμεσα τους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας. Προσφέρει κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (αγορά, ενοίκιο ή cloud), εξυπηρετώντας ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών.

EPSILON NET GOLD PARTNER

Από το 2007 συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρία παραγωγής λογισμικού EPSILON NET και το 2010 αναγνωρίζεται ως EPSILON NET GOLD PARTNER. Η SoftNet παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά αυξανόμενο πελατολόγιο, πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις προσφέροντας ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προγράμματα της, ERP, Accounting, CRM, Retail, SFA, WMS, Restaurant και Hospitality μέσω της πλατφόρμας PYLON που είναι σχεδιασμένη με την πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft. Οι συνεργασίες της SoftNet με τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού (DELL, HP, SYNOLOGY, FORTINET, Grandstream, Webroot, Cipherlab κ.α.) σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων και τη μέγιστη απόδοση των ολοκληρωμένων λύσεων που χρησιμοποιούν οι πελάτες της.

Αποστολή και Όραμα

Η πρωταρχική επιδίωξη της SoftNet από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το όραμα της παραμένει το ίδιο, η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων Μηχανογράφησης αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

 

H αποστολή της SoftNet είναι:

  • Η εμπορία και υποστήριξη τεχνολογικά προηγμένων Πληροφοριακών Συστημάτων
  • Η Παροχή ποιοτικών και οικονομικών υπηρεσιών
  • Η Διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργία των επιχειρηματικών αναγκών των πελατών της

Η Ομάδα μας

Η SoftNet επανδρώνεται από καταξιωμένα στελέχη στην αγορά του λογισμικού μηχανογράφησης και του εξοπλισμού της πληροφορικής που συνεργάζονται αρμονικά με οποιονδήποτε άνθρωπο που μοιράζεται ένα κοινό όραμα για συνεργασία υψηλού επιπέδου και υψηλούς στόχους. Κατέχει επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής, των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων που εργάζονται σε ένα εξελίξιμο περιβάλλον που αξιοποιεί τη δημιουργικότητα και τις νέες ιδέες. Η συνταγή της εξέλιξης μας είναι η συνέπεια, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά που δημιουργούν καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και εν κατακλείδι παράγουν αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Τέλος, επειδή η SoftNet θεωρεί ότι τα στελέχη της αποτελούν το πλέον σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρίας, παρέχεται συνεχώς ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών και εκπαίδευσης τους.

Συνεργασίες και Πιστοποιήσεις

2010

H SoftNet πιστοποιείται ως GOLD PARTNER από την κορυφαία εταιρία παραγωγής λογισμικού EPSILON NET. Έπειτα από αξιολόγηση, που βασίστηκε στο επίπεδο των επιχειρηματικών γνώσεων και τη συνολική θέση στην αγορά, η SoftNet επιλέχθηκε ως GOLD PARTNER της EPSILON NET. Επιπρόσθετα αξιολογήθηκε η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών του πελάτη, με στόχο τα μέγιστα οφέλη για κάθε επιχείρηση που ενσωματώνει τις ολοκληρωμένες λύσεις της.

2017

H SoftNet πιστοποιείται ως GRANDSTREAM CERTIFIED PROFESSIONAL από την GRANDSTREAM για την υλοποίηση και υποστήριξη IP τηλεφωνικών λύσεων. Τα προϊόντα της GRANDSTREAM απευθύνονται σε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και καταναλωτές, για να ικανοποιούν τις ανάγκες τους εύκολα και οικονομικά.

2019

Η SoftNet συνεργάζεται με την GCC COMPUTERS, τον κύριο διανομέα των προϊόντων της FORTINET στην Ελλάδα ,που είναι η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στον τομέα της δικτυακής ασφάλειας και πλέον η SoftNet παρέχει υπερσύγχρονες λύσεις ασφάλειας για οποιοδήποτε εταιρικό δίκτυο αλλά και τα ευαίσθητα δεδομένα κάθε επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματά μας

  • Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και μηχανογράφησης, τόσο στο λογισμικό όσο και στον επαγγελματικό εξοπλισμό πληροφορικής, με σκοπό την κάλυψη των ειδικών αναγκών της κάθε επιχείρησης.
  • Η απόλυτη και μοναδική εξειδικευμένη τεχνολογική γνώση της SoftNet στις εφαρμογές τις EPSILON NET, που σε συνδυασμό με την 10ετή εμπειρία και το ξεκάθαρο όραμά της, προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επιχείρηση.
  • Η τεχνολογική πρωτοπορία του λογισμικού και των προϊόντων που υποστηρίζει, προσφέροντας ενιαίο περιβάλλον εργασίας σε όλα τα προγράμματα της και για οποιαδήποτε αγορά (ERP, Accounting, CRM, Retail, Mobile, WMS, Restaurant και Hospitality) με την υιοθέτηση της τεχνολογικής πλατφόρμας Microsoft® .NET.
  • Η ποιότητά του ανθρώπινου δυναμικού. Η SoftNet επανδρώνεται από καταξιωμένα στελέχη στην αγορά του λογισμικού και του εξοπλισμού της πληροφορικής που συνεργάζονται αρμονικά με οποιονδήποτε άνθρωπο που μοιράζεται ένα κοινό όραμα για συνεργασία υψηλού επιπέδου και υψηλούς στόχους. Κατέχει επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής, των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων που εργάζονται σε ένα εξελίξιμο περιβάλλον που αξιοποιεί τη δημιουργικότητα και τις νέες ιδέες.
  • Οι ποιοτικές, οικονομικές αλλά ταχύτατες υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει προς τους πελάτες. Η εμπειρία της SoftNet μέσω της υλοποίησης εκατοντάδων έργων σε όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους έχει ως αποτέλεσμα την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών των επιχειρήσεων πελατών της.
  • Το πιστό πελατολόγιο της. Για την SoftNet προτεραιότητα παραμένει η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της μέσω των ευέλικτων τρόπων συνεργασίας που προσφέρει.

Πελατολόγιο